Schoonheidspraktijk het Gooi
Schoonheidspraktijk het Gooi
Schoonheidspraktijk het Gooi

Skin Science Soul

Schoonheidspraktijk het Gooi

Let op: Verlof en verhuisd!
Momenteel ben ik met zwangerschapsverlof tot en met 1 juni 2015. Daarna hoop ik u graag te mogen begroeten op de nieuwe locatie. Na mijn zwangerschapsverlof zal Schoonheidspraktijk het Gooi gevestigd zijn op de Kapelstraat 23 te Bussum, bij Do Nails & Bodycare.

Wilt u alvast een afspraak inplannen voor na 1 juni? Dat kan gewoon per e-mail.

Tot dan!

Groetjes Mirjam

Schoonheidspraktijk het Gooi Soest

Schoonheidspraktijk het Gooi, gevestigd bij Do Nails & Bodycare in Bussum, is al sinds 2007 een plek waar u terecht kan voor schoonheidsbehandelingen. Ik, Mirjam Jansen van Galen, ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en lid van de ANBOS.

De schoonheidssalon is mijn werk en mijn passie. Het concept, een ultieme beleving van schoonheid en well-being, is uniek. In mijn behandelingen maak ik gebruik van producten van het Italiaanse topmerk Comfort Zone.

De behandelingen zijn resultaatgericht maar ook bedoeld als een ontspannen moment voor uzelf. Wij geloven in het werken van binnen naar buiten en van buiten naar binnen. Beleving en resultaat zijn de sleutelwoorden!

Heeft u bepaalde klachten, wilt u een specifiek resultaat? Laat u vrijblijvend adviseren. Maak een afspraak en kom langs om uw wensen en behoeften te bespreken.

Graag tot ziens bij Schoonheidspraktijk het Gooi,

Mirjam Jansen van Galen
Schoonheidsspecialiste