Schoonheidspraktijk het Gooi
Schoonheidspraktijk het Gooi
Schoonheidspraktijk het Gooi

Skin Science Soul

Micro needling

Wat is Micro-needling?

Schoonheidspraktijk het Gooi Soest

Micro-needling is een procedure die de huid stimuleert om nieuw collageen enelastine aan te maken, rimpels te vervagen en de huidtextuur te verbeteren. Er wordt gebruik gemaakt van een roller met 600 hele fijne naaldjes gemaakt van chirurgisch staal, die vele micro-kanaaltjes in de huid maken, waardoor het lichaam wordt aangespoord om nieuw collageen en elastine aan te maken. Deze micro-kanaaltjes dragen er toe bij dat de opname van therapeutische werkstoffen zoals vitaminen tot wel 400 keer verbetert. Micro-needling stimuleert de huidvernieuwing en zorgt ervoor dat de huid een frisse en jonge uitstraling krijgt. Een significante huidverbetering is reeds merkbaar na 1 behandeling.

Welke huidindicaties worden met Micro-needlingbehandeld?

Vlekkerige huid, acné en onzuivere huid, grove poriën, littekens, littekens na acné, cellulite, rimpelvorming, hyperpigmentatie, bij doorbloe dingsproblemen, verstevigen van de huid, onderhoud van de huidconditie.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal behandelingen is afhankelijk van het huidprobleem. Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig bij huidverjonging. Na al 3 behandelingen zijn de resultaten van huidverjonging en huidversteviging verbluffend, met een duidelijke vermindering van rimpels en littekens. Bij pigmentstoornissen, acné, littekens, grove poriën variërt het per persoon en per indicatie.

Wat zijn de voordelen van microneedling?

Er is een mogelijkheid om de behandeling thuis te ondersteunen. De home dermaroller gebruikt u dan 2 keer per week thuis. Het verschil tussen een home roller en een professionele roller is dat de naaldjes kleiner zijn. Om het resultaat optimaal te houden, adviseren wij u na een kuur om de 3 maanden een onderhoudsbehandeling.

Bekijk onze tarieven voor Micro needling op onze prijslijst.